De varmeste ønsker om en fredfull jul og et godt nytt år!

Stor takk for året som har gått og for alle hyggelige meldinger og konstruktive innspill jeg har fått.

Jeg prøver å være så åpen som mulig om hvordan jeg jobber og synes det er både lærerikt og morsomt. Jeg setter veldig stor pris på den store interessen og engasjementet mange viser. Eksempler som at Kindred og Evolution har kommet inn i Veritas (og sistnevnte bidratt betydelig til positivt til avkastningen) er takket være gode tips fra Twitter. Summen av alle tilbakemeldinger er at investeringsfilosofien er styrket og kommunikasjonen av den har blitt tydeligere. Takk

Og ikke minst vil jeg takke for tillitten til de som har investert. Det har vært et fantastisk takknemlig marked å jobbe i. Netto tegninger i FIRST Veritas har vært 548 millioner hittill i år og forvaltningskapitalen har blitt 768 millioner kroner.

Det jeg synes er ekstra hyggelig, er at den store majoriteten av kapitalen i fondet er folks egne (og familie/barns) penger, både gjennom sparing og investeringer (noe jeg selv også selvsagt gjør). Men med det kommer det også et veldig stort ansvar. Det er ikke rom for å rote det til. Jeg kan garantere at det vil komme perioder med svak avkastning, men jeg håper på forståelse for at det er en del av børsens humørsvingninger, og ambisjonen forblir at risikojustert avkastning på lang sikt skal bli så bra som overhodet er mulig. En ukjent kar syklet forbi meg på gata i sommer og hoiet «Takk for at du passer på pengene mine, Thomas!» etter meg. Det er sånn som jeg rett og slett blir skikkelig glad av 😊

Forøvrig skriver jeg på det første årsbrevet til andelseiere i FIRST Veritas om dagen, der jeg skal skrive litt mer i detalj om fondets filosofi og utvikling. Publiserer det rett over nyttår antar jeg.

Julehilsen fra Thomas

4 thoughts on “De varmeste ønsker om en fredfull jul og et godt nytt år!

  1. God jul til deg og Thomas! Takk for at du deler så åpent og at det går an å diskutere med deg på Twitter, masse lykke til videre med fondet og ønsker deg og dine ett riktig godt nytt år!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Please reload

Vennligst vent ...